Sari la conținut
 • Regulamentul este prezentat pentru a ne asigura de existenta unei atmosfere placute in cadrul comunitatii si pentru a evita eventualele probleme. 
  Va rugam sa cititi cu atentie! 

  Activitatea dumneavoastra in cadrul acestei comunitati presupune faptul ca ati citit si sunteti de acord cu regulile prezentate in continuare. 
  In cazul in care considerati ca acestea sunt in dezacord cu conduita dumneavoastra, va multumim pentru prezenta, insa va rugam sa va limitati de la a participa activ in cadrul acestei comunitati. 

  Incalcarea regulilor prezente in cadrul acestui Regulament duce la sanctiuni. 
  Nu se aprecieaza numarul ci calitatea membrilor nostri. 

  Aceasta comunitate se bazeaza pe intelegere si respect reciproc. Va rugam sa o pastrati selecta si civilizata! 

  Fiecare participant in cadrul acestei comunitati are dreptul la un unic cont de utilizator. Acesta se identifica printr-un nume (nickname) si o adresa de email. Aveti drept unic asupra contului pe care il detineti, responsabilitatea pentru continutul materialelor trimise apartinandu-va in totalitate. 
  Potrivit regulamentului, utilizarea conturilor clona este interzisa (clona reprezinta conturi multiple folosite de aceeasi persoana). 

  1. Utilizarea limbii romane si exprimarea corecta in cadrul forumului este o conditie de baza pentru a fi membru al acestui forum. 
  Dupa semnele de punctuatie folositi spatiu; incepeti fraza/propozitia cu majuscula. 

  Semnele de punctuatie se pun imediat dupa ultimul cuvant care le preceda, dupa care urmeaza un spatiu si urmatorul cuvant; asemanator si in cazul parantezelor - un spatiu inainte de deschiderea si unul dupa inchiderea parantezei, iar in cadrul parantezei nu se lasa spatiu dupa primul si inainte de ultimul cuvant. 
  Incercati pe cat posibil sa respectati aceste reguli. Astfel mesajul dumneavoastra va fi citit mai usor si veti primi un plus din partea lectorului. 

  2. Nu repetati acelasi caracter de multe ori (asa nu: !!!!!!??????!!!!!!!) 

  3. Nu abuzati de majuscule. Pe internet MAJUSCULELE sunt echivalente strigatelor (zbieraturilor). Nu abuzati de culori si nici de marimea literelor. 

  4. Va rugam nu folositi grupari de litere de genul "tz" sau "sh" in locul diacriticelor, sau prescurtari de genul: "k", "nush' ", etc... 

  5. Sunt interzise cu desavarsire injuriile, afirmatiile vulgare, rasiste, antisemite sau xenofobe. 

  6. Este interzisa ironia de prost gust, fara sens si orice mesaj care il poate afecta pe vreunul dintre membrii acestui forum. In momentul in care un mesaj denota un atac la persoana, mesajul va fi sters de catre moderatori si, in functie de gravitatea atacului, membrul in cauza va fi sanctionat. 

  7. Punctele de vedere sunt cele care trebuie discutate, nicidecum persoanele care isi exprima acele puncte de vedere. 
  Esenta dialogului nu trebuie sa fie convingerea celorlalti membri participanti la discutie ca punctul de vedere propriu este cel corect. Retineti ca nu este obligatoriu ca discutia sa se termine cu un acord. 

  In cazul in care nu sunteti de acord cu un mesaj, exista o cale eleganta de a va exprima opinia, in nici un caz sub forma atacurilor. Ideile de calitate reprezinta baza discutiilor de pe acest forum, in nici un caz jignirile. 

  Respectati opiniile celorlalti, chiar daca sunt diferite de ale dumnevoastra. Prezentati prin mesajele dumneavoastra o imagine pentru care sa fiti respectat/a, nu una pentru care sa fiti ignorat/a. 

  8. Este interzisa postarea de materiale pornografice, sau orice tip de materiale ilegale, inclusiv link-uri catre site-uri care contin asemenea materiale. 

  9. Este interzisa postarea de informatii care incalca legea drepurilor de autor. 
  In cazul in care este implicita prezentarea unui asemenea materiale, atasati sursa informationala. 

  10. Trimiteti mesaje doar daca aveti ceva interesant de spus. Nu abuzati pentru a va mari in mod artificial numarul de mesaje. Mesajele considerate fara "valoare informationala", fara nici o explicatie, vor fi sterse. 

  Va rugam nu abuzati de optiunea 'Quote' (citat). Nu citati mesajul imediat precedent si nu citati un intreg mesaj, ci doar fragmentul pe care doriti sa il comentati. Tototdata, va rugam sa nu trimiteti mesaje consecutive la intervale scurte de timp; in cazul in care aveti ceva de adaugat, editati primul mesaj. 

  11. Mesajele off-topic, cele gen IRC(ASL PLS, lol, kool, etc..., si mesajele monosilabice) sunt interzise si vor fi sterse de catre moderatorii acestui forum. Intotdeauna este bine sa retineti esenta dialogului atunci cand discutati in cadrul forumului.

  12. Nu abuzati de emoticons (smilies). Cei care "persevereaza" in trimiterea de astfel de mesaje vor fi penalizati. 

  13.Un mesaj poate fi sters de catre moderator sau administrator, daca mesajul respectiv incalca Regulamentul sau, in unele cazuri, la cererea autorului sau. 
  Daca doriti ca un mesaj sau mai multe sa fie sterse, va invitam sa contactati administratorul, decizia fiind data in functie de cat de coerent ramane topicul dupa stergerea mesajului/lor respectiv/e. 


  14.Va rugam nu abuzati de optiunea PM sau email pentru a trimite mesaje promovand un anumit produs sau, pentru atacuri ori observatii malitioase. Orice actiune de acest tip va fi penalizata. 

  15.Pentru a evita postarea de doua ori a unui topic cu acelasi subiect, va rugam sa folositi optiunea de "cautare" pe site. 

  16.Reclama de orice fel va fi stearsa.Daca doriti sa promovati ceva,luati legatura cu administratorul forumului. 

  17.Imaginile postate trebuie sa fie cat mai mici.Daca nu reusiti sa le micsorati cereti ajutorul moderatorilor sau administratorului. 

  Consecinte ale incalcarii prezentului Regulament: 

  In functie de gravitatea incalcarii regulilor prezente in cadrul acestui regulament: 

  - Veti fi contactat prin PM sau email de catre moderator sau administrator 
  - Veti fi atentionat public, in topicul in cadrul caruia ati incalcat Regulamentul (insotit de editarea sau stergerea mesajelor respective), 
  - Veti fi avertizat prin sistemul de avertizare al forumului 
  - Contul va fi banat, devenind imposibila utilizarea acestuia 
  - Adresa de IP va fi banata, fiind imposibila accesarea forumului de la adresa respectiva 

  Observatii: 

  In cazul in care aveti cunostinta ca Regulamentul a fost incalcat de un anumit membru al forumului, va rugam sa ne contactati PM sau email. 

  Ne rezervam dreptul de a opera modificari in continutul acestui Regulament cand situatia o impune. 

  Va invitam sa discutam civilizat si inteligent, sa pastram o atmosfera calda si prietenoasa pe forum.

 • Statistici Forum

  • Total topicuri
   9
  • Total postări
   11
 • Cine e conectat? Vezi listă completă

  Nu sunt utilizatori înregistrați conectați acum

×